Flussocreativo Design Studio 与自然相融,与现代接轨

admin 2020-11-18 10:47:24

Flussocreativo Design Studio

安静Bovezzo,在前者的绿色山丘的布雷西亚,一座现代建筑和个性决定房东的一名年轻女子(妈妈的两个年幼的孩子和家庭活动的超级承诺个性化)有一所房子的愿望,平静而愉快,推动力和安全避难所,即使开放和包容。

Quiet Bovezzo, in the former green hills of Brescia, a modern building and personality determine the landlord of a young woman (moms two young children and the super promise of family activities personalized) who has the desire to have a house, calm and pleasant, pushing and safe haven, even if open and inclusive.

年轻的布雷西亚诺团队(bresciano young team)在创意设计工作室(flusso创意Design Studio)的设计中,运用了他对文化、严谨但出奇的轻松室内设计的方法。

The young Bresciano Young Team USES his cultural, rigorous but surprisingly easy approach to building interiors in the Flusso Creative Design Studio.

这座别墅是一幢三层楼高、公寓齐平的建筑,为三兄弟的家庭提供住宅,他们一起经营一家食品公司。科斯坦佐(Costanzo)和丹尼尔·法切蒂(Daniel Facchetti)的设计师吉安弗兰科(Gianfranco)说,我们的客户具有迷人、开朗的个性,这在某种程度上指导了我们的风格选择。

The villa is a three-story building with flat apartments that houses the three brothers family, who run a food company together. Our clients have charming, outgoing personalities that in a way guide our style choices, says Costanzo and Daniel Facchetti designer Gianfranco.

我们希望房子所有权代表光明的气质,优雅的标签,但忽视敢于在开发商的愿望,一个充满活力的触摸和原始的房屋和她的家人在那里度过宝贵的时间和开放空间的自己的一项具有挑战性的工作。因此,基本的想法是创造一个没有太多明显元素的中性外壳,在里面建造一种舒适、快乐和实用的巢。

We hope that the ownership of the house represents a bright temperament, an elegant label, but ignore the daring aspirations of the developer, a vibrant touch and an original house where her family spend precious time and open space for a challenging job of their own. Therefore, the basic idea is to create a neutral shell without too many obvious elements, and build a comfortable, happy and practical nest inside.

为了实现这一目标,设计师们首先研究了装饰质量和颜色。整座房子的地板都是盖亚灰色(Gaia Grey),这是一种纯天然的、灰白色的石头,墙壁是白色的,或者是一排优雅的蓝色和蓝色粉末。

To achieve this goal, designers first studied decorative quality and color. The floor of the house is Gaia Grey, an all-natural, off-white stone with white walls, or an elegant row of blue and blue powders.

一些正式的解决方案强调了尽量减少元素干扰的愿望在这个明亮而优雅,设计师外壳Flussocreativo并订定了流体的路线,包括隐私和分享,并表示与客户“我们在所有问题上都面临着——这么说的,完全的信任关系,就会选择我们,定制家具的a系列的设计,我们到”纳入圈子的当代艺术作品。

Some formal solution emphasized to minimize the interference elements of desire in this bright and elegant, designer shell Flussocreativo and set the path of the fluid, including privacy and sharing, and said with the customer on all the issues we are faced with, say, fully trust, will choose us, a series of custom furniture design, we went to the into the circle of contemporary art.

在这里,一切都有利于一种平衡的平衡,这种平衡可以反射出一束有意义的光,而不是一束平淡无味的光。为了帮助这种完全成功的感觉,自然照明的作用与精心设计的人工照明相结合,并在很大程度上与意大利生产中知名的设备相结合。

Here, everything is in favor of a balance that reflects a light that matters, not a light that is insipid. To help this feeling of complete success, the role of natural lighting is combined with well-designed artificial lighting and, to a large extent, with equipment well known in Italian production.

Bovezzo的宁静,在布雷西亚的山脚下,一座现代化的建筑,与它年轻的主人有着同样坚强的个性,他想要一个私人的家,一个平静而快乐的避难所。这些是创意流派设计工作室的项目的成分,他们使用了他们的严格,仍然轻,接近。在食品行业经营业务的三兄弟家族的住宅。

The Peace of Bovezzo, a modern building in the foothills of Brescia, has the same strong personality as its young owner, who wanted a private home, a peaceful and happy haven. These are the elements of the creative genre design studios project, which they used to be rigorous, still light, and close. The home of three brothers who run a business in the food industry.

上一篇:设计:越简单,越舒适!
下一篇:保持平衡与开放精神 上海西岸艺术咖啡厅-休息室
相关文章
留言与评论(共有 0 条评论)
   
验证码:
返回顶部小火箭